Hoe jij jezelf van jouw nekklachten af helpt

Nekklachten

Ja hoor, daar zijn ze weer: Mijn nekklachten. Na enige tijd diep gefocust te hebben gewerkt sluit ik de laptop en direct ga ik met mijn handen richting mijn pijnlijke nek. Ik probeer mijn nek wat op te rekken in de hoop dat het zeurende en stijve gevoel er wat uit gaat. Gelukkig lukt dit, wat een fijn gevoel!

Maar helaas, binnen 5 minuten voel ik mijn klachten alweer opzetten en begin ik weer te trekken aan mijn nek. Wat zou ik blij zijn als iemand mij hier ooit van af zou kunnen helpen.

Heb jij ook wel eens nekklachten? Weet dat je in ieder geval niet de enige bent. Nekpijn is de op drie na grootste categorie van fysieke klachten. Ongeveer 23 op de 1000 bezoekers bij de huisarts komen voor nekklachten.

Maar wat is nu de beste therapie om van deze klachten af te komen? Wie weet heb je al meerdere behandelingen ondergaan maar tot nu toe zonder resultaat?

Goed om te weten is dat 50-85% van de mensen die nekklachten hebben gehad, binnen nu en 5 jaar opnieuw nekpijn ervaren. Dit is niet erg, zolang jij maar weet hoe jij jezelf van deze nekklachten kunt afhelpen. Dit hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn.

Het unieke aan de behandelmethode van Focus on Health is dat ik jou ga leren hoe jij jezelf beter kunt maken. Nog belangrijker: Ik ga jou ook leren hoe jij in het vervolg nekklachten gaat voorkomen. Jij weet dus na de behandeling hoe jij jouw nekklacht kunt voorkomen en kunt oplossen. Een win-win dus. Zo hoef jij nooit meer (langdurig) met nekklachten rond te lopen.

Nieuwsgierig geraakt? Kijk dan eensĀ hier voor meer informatie over McKenzie therapie of neem contact met mij op via roelof@focusonhealth.nl. Direct een afspraak maken? Dat kan via hier.