Contact

Home » Contact

Voorkom dat jij lang met klachten blijft doorlopen!

Wordt net als vele anderen enthousiast over de fysiotherapie van Focus on Health in Nieuwleusen en zorg ervoor dat jij ook snel van jouw klachten af komt.

Je kunt eenvoudig en snel online zelf jouw afspraak inplannen

Liever telefonisch een afspraak inplannen? Neem dan contact met mij op via 06 - 41 67 49 94 of neem direct contact met me op via WhatsApp via onderstaande button:

Bedrijfspand Focus on Health

Focus on Health:
De Grift 26

7711 EJ Nieuwleusen
06 41 67 49 94
roelof@focusonhealth.nl

Routebeschrijving:

Vanaf de N377 (vanuit Nieuwleusen of A28):
Rijd vanaf de rotonde het industrieterrein op. Sla direct rechtsaf (langs het water) en rijd voor Ten Kate Motoren langs. Volg deze weg ongeveer 700m en sla na De Sprong Metaal linksaf. Aan het einde van de weg rechtsaf slaan en direct aan de rechterkant bevindt Focus on Health zich in het grijze gebouw.

Vanaf richting Dalfsen:
Sla op de Jagtlusterallee bij Arcabo Chaletbouw linksaf op de Grift. Ga met de bocht mee naar rechts en sla direct linksaf. Rijd 600m rechtdoor. Focus on Health fysiotherapie in Nieuwleusen bevindt zich in het grijze gebouw aan de rechterkant.

Heb je liever dat ik je contact met jou opneem? Laat dan je gegevens via onderstaand contactformulier achter en ik bel je zo snel mogelijk terug.