Contact

Home » Contact

Voorkom dat jij lang met klachten blijft doorlopen!

Maak een afspraak voor effectieve fysiotherapie bij Focus on Health.

Sluit je aan bij vele anderen die enthousiast zijn over de fysiotherapie van Focus on Health in Nieuwleusen en kom snel van jouw klachten af.

Om een afspraak te maken, kun je telefonisch contact met mij opnemen via  06 - 41 67 49 94. Je kunt ook direct een bericht sturen via WhatsApp door op onderstaande knop te klikken:

Bedrijfspand Focus on Health

Focus on Health:
De Grift 26

7711 EJ Nieuwleusen
06 41 67 49 94
roelof@focusonhealth.nl

Routebeschrijving:

Vanaf de N377 (vanuit Nieuwleusen of A28):
Rijd vanaf de rotonde het industrieterrein op. Sla direct rechtsaf (langs het water) en rijd voor Ten Kate Motoren langs. Volg deze weg ongeveer 700m en sla na De Sprong Metaal linksaf. Aan het einde van de weg rechtsaf slaan en direct aan de rechterkant bevindt Focus on Health zich in het grijze gebouw.

Vanaf richting Dalfsen:
Sla op de Jagtlusterallee bij Arcabo Chaletbouw linksaf op de Grift. Ga met de bocht mee naar rechts en sla direct linksaf. Rijd 600m rechtdoor. Focus on Health fysiotherapie in Nieuwleusen bevindt zich in het grijze gebouw aan de rechterkant.

Heb je liever dat ik je contact met jou opneem? Laat dan je gegevens via onderstaand contactformulier achter en ik bel je zo snel mogelijk terug.