Werkplek advies

Home » Diensten » Werkplek advies

Werkplek advies

Heb je wel eens beseft hoe waardevol een werkplek advies kan zijn? Grote kans dat onderstaande situatie jou namelijk herkenbaar voor komt:

Stel je eens voor: Je bent druk aan het werk waardoor de dag, voordat je het door hebt, alweer bijna voorbij is. Je kijkt eens omhoog en jouw nek voelt toch wel erg stijf aan. Misschien sta je (eindelijk) op uit jouw stoel en die onderrug zeurt toch ook wel een beetje. Wie weet voel je ook wel wat hoofdpijn opkomen? 

Bovenstaande situatie komt vaker voor dan je misschien door hebt. Door de drukte van de dag blijf je langer zitten dan je eigenlijk wil en het ontstaan van (lichamelijke) klachten ligt op de loer. Veel klachten kunnen namelijk ontstaan door een slechte werkhouding, een onjuiste instelling van de werkplek of het nemen van te weinig (korte) pauzes. 

Een goede werkplek en gezond werkgedrag heeft zelfs een groot positief effect op de productiviteit, focus en het gezondheidsgevoel van jou of jouw medewerkers.

Een werkplek advies van Focus on Health geeft jou en jouw medewerkers duidelijkheid over het instellen van de werkplek, de risicofactoren voor het ontstaan van (lichamelijke klachten) en geeft jullie duidelijkheid over hoe je zo gezond mogelijk de werkzaamheden kunt blijven uitvoeren.

Onderdelen werkplek advies

WERKHOUDING

Door een goede werkhouding voorkom en verminder je lichamelijke klachten

WERKGEDRAG

Wat doe je tijdens het werk en hoelang doe je dit? Tijdens het werkplek advies bespreken we o.a. wat je zelf kunt doen aan jouw mogelijke klachten

WERKTIJD

Hoe lang je (in een bepaalde houding) werkt kan een belangrijke rol spelen in het ontwikkelen van klachten

WERKPLEK

Tijdens het werkplek advies stellen we de werkplek optimaal voor je in en leren we hoe je dit ook zelf kunt doen

FYSIO ADVIES

Het werkplek advies is altijd inclusief (kort) fysiotherapeutisch onderzoek en advies

PRAKTISCHE ADVIEZEN

Je ontvangt praktische en eenvoudige adviezen die direct resultaat opleveren

Werkplek advies

79,99 per persoon
  • Focus op werkhouding
  • Focus op werkgedrag
  • Focus op werktijd
  • Focus op werkplek
  • Incl. fysio advies
  • Praktisch en direct toepasbaar
Neem contact op